دانستنی‌ها

درباره الکتروموتور – لیست قیمت الکتروموتور در اصفهان

الکتروموتور

الکتروموتور چیست؟

در دنیای تبدیل انرژی‌ها به هم و کنترل پایستگی، الکتروموتورها وظیفه تبدیل انرژی الکتریکی و انرژی برق به حرکت مکانیکی را بر عهده دارند. به‌طورکلی اساس طراحی این دستگاه‌ها به این صورت است که با دریافت نیروی برق می‌توانند یک گردانه را حول یک محور به حرکت درآورده و به طبع کاربر می‌تواند از آن بنا به مقاصد و اهداف مختلف استفاده کند.

وواسپور پمپ یکی از برترین شرکت ها در زمینه خرید الکتروموتور تک فاز و سه فاز با بهترین قیمت بازار و ضمانت محصولات است.

مزایای انتخاب شرکت الکترومتحد:

✔️ ارسال به تمام نقاط کشور

✔️ ضمانت اصالت محصولات

✔️ بهترین قیمت بازار

✔️ اصل بودن محصول

انواع الکتروموتور

شرکت الکترومتحد واردکننده انواع الکتروموتوربا برندهای مختلف و عرضه کننده انواع الکتروموتور ایرانی

شما می توانید انواع برندهای زیر را از ما با اطمینان خریداری کنید:

الکتروموتور زیمنس ، الکتروموتور VEM ، الکتروموتور WEG ، الکتروموتورهای ضد انفجار و …

الکتروموتور سه فاز

الکتروموتور سه فاز

الکتروموتور VEM

الکتروموتور VEM

الکتروموتور ABB

الکتروموتور ABB

الکتروموتور ضد انفجارex

الکتروموتور ضدانفجار Ex

الکتروموتور weg

الکتروموتور weg

الکتروموتور ABB

اطلاعاتی در مورد الکتروموتور و انواع الکتروموتور

الکتروموتور یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین اختراعات بشر به‌حساب می‌آید و برای اولین‌بار در سال 1834 برای به حرکت درآوردن قایق مورداستفاده قرار گرفت. پس از آن باتوجه‌به معرفی نسل جدید و کاربرد میدان مغناطیسی توسط نیکولای تسلا، این موتور وارد جریان تولیدی تازه‌ای شد.

طراحی ساختاری آن به این‌گونه است که وقتی یک هادی حامل جریان الکتریسیته تحت یک اثر میدان مغناطیسی قرار می‌گیرد، نیرویی که به وجود می‌آید روی هادی حامل جریان از سوی میدان مغناطیسی اعمال می‌گردد.

امروزه بیشتر موتورهای الکتریکی از مدل‌های دوار هستند، اما می‌توان بنا به مقاصد خاص از نمونه‌های خطی نیز استفاده نمود.

سه دسته‌بندی اساسی برای موتورهای الکتریکی در نظر گرفته شده است که به رده‌های موتور AC, DC و خاص تقسیم‌ بندی می‌شوند.

اما حالا اجازه دهید اساس کار این دستگاه را با یک مثال ساده به شما توضیح دهیم، یک خودرو را در نظر بگیرید که با انرژی الکتریکی حرکت می‌کند. زمانی که این انرژی از سوی باتری صادر می‌شود، استاتور شروع به حرکت می‌کند، سیم‌ پیچ‌ های داخل استاتور که از متریال رسانا ساخته شده‌اند در دو بخش مخالف هسته قرار گرفته و به شکل آهن‌ربا عمل می‌کنند. سیم‌پیچ‌ها در چنین شرایطی در میدان مغناطیسی چرخش ایجاد می‌کنند و روتور نیز موجب چرخاندن چرخ‌دنده‌های خودرو خواهد شد.

موارد استفاده الکتروموتور

موتورهای الکتریکی مهمترین دستگاههایی هستند که از آنها میتوان درصنایع و موارد مختلف کمک گرفت مانند:

  • تجهیزات تهویه و خنک کننده گرمایش
  • نوار نقاله ها یا کانوایر
  • وسایل نقلیه موتوری
  • لوازم خانگی مانند لباسشویی، کولرهای آبی
  • تجهیزات صنعتی مانند آسیاب، قله بر، دمنده ها مکنده، نوار نقاله ها
  • کامیون های چنگال
  • کشتیرانی
  • روبات ها
  • وینچ و بالابر، بالابر ساختمانی و فروشگاهی
  • صنایع مختلفی از جمله صنایع خودروسازی، صنایع غذایی، دارویی، فولاد، کشاورزی، سیمان، معادن، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی

بنابراین، موتور الکتریکی یک دستگاه الکتریکی و مکانیکی است و یکی از اصلی ترین پیشرفت ها در زمینه مهندسی است. این دستگاه انرژی الکتریکی را به مکانیکی متبدیل میکند. انواع مختلفی از موتورها در بازار موجود است که کاربردهای متفاوتی دارند و طبقه بندی منحصر به فردی با توجه به:

  • نوع برق مصرفی AC/DC
  • توان خروجی KW/HP
  • تعداد دور گردش در دقیقه RMP (تعداد پل 2 یا 4 یا 6 یا 8 ) (3000 دور یا 1400 یا 900 یا 700)
  • ضد جرقه EX  یا معمولی
  • نوع سیم پیچی ( مس یا آلومینیم)
  • جنس پوسته الومینیومی یا چدنی

الکتروموتور

فروش انواع الکتروموتور

اصولا الکتروموتور یا موتور الکتریکی در انواع الکتروموتور معمولی (TEFC) و یا نوع دیگر آن یعنی الکتروموتور ضد انفجار و همچنین موتور کولری و از لحاظ برق مصرفی در دو نوع الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور سه فاز ارائه می گردد.

تاریخچه الکتروموتور

در ۱۸۸۲ نیکولا تسلا اصول میدان مغناطیسی دوار را پایه گذاری کرد و راه را برای استفاده از میدان دوار به عنوان یک نیروی مکانیکی باز کرد. در سال ۱۸۸۳ او از این اصول برای طراحی یک موتور القایی دو فاز استفاده کرد. در ۱۸۸۵ گالیلئو فراریس (Galileo Ferraris) مستقلاً تحقیقاتی را در این باره آغاز کرد و در ۱۸۸۸ نتایج تحقیقات خود را در قالب مقاله ای به آکادمی سلطنتی علوم در تورین ایتالیا ارائه داد.

حرکتی که نیکولا تسلا در ۱۸۸۸ آغاز کرد چیزی بود که امروزه برخی از آن به عنوان انقلاب صنعتی دوم یاد می کنند، چرا که این حرکت به تولید آسان تر انرژی الکتریکی و همچنین امکان انتقال انرژی الکتریکی در طول مسافت های طولانی انجامید. قبل از اختراع موتورهای جریان متناوب به وسیله تسلا موتورها به وسیله حرکت دائم یک هادی در میان میدان مغناطیسی ثابت به حرکت در می آمدند. تسلا به این نکته اشاره کرد که می توان کلکتورهای موتور را حذف کرد بطوریکه موتور به وسیله میدانی دوار به حرکت در آید. تسلا بعدها موفق به کسب حق امتیاز شماره ۰٫۴۱۶٫۱۹۴ ایالات متحده برای اختراع موتور خود شد. این موتور که در بسیاری از عکس های تسلا نیز هست نوع خاصی از موتور القایی بود.

در سال ۱۸۹۰ میخایل اسیبوویچ یک موتور سه فاز روتور قفسی اختراع کرد. این نوع موتور امروزه به طور وسیعی برای کاربردهای گوناگون استفاده می شود.

راهنمای انتخاب صحیح الکتروموتور در اصفهان

انواع الکتروموتور

در زندگی پیشرفته ماشینی امروز انسانی پیدا نمی شود که با الکتروموتور یا موتور الکتریکی یا دینام برخورد نداشته باشد، گرچه ممکن است متوجه آن نباشد. به طور کلی هر کجا حرکتی در کار است، الکتروموتور یا موتور الکتریکی هم وجود دارد.

  • موتور DC
    1. موتور سری
    2. موتور موازی
    3. موتور کمپوند
    4. موتور خود تحریک
    5. موتور مغناطیس دائم (PMDC)
  • موتور AC
    1. موتور القایی
    2. موتور سنکرون
  • موتورهای خاص
    1. موتور پله ای
    2. موتور DC بدون جاروبک
    3. موتور هیسترزیسی
    4. موتور رلوکتانسی
    5. موتور اونیورسال

الکتروموتور یا موتور الکتریکی (Electric Motor)

نوعی ماشین است که انرژی الکتریکی را به حرکت مکانیکی تبدیل می کند. ایده کلی بر این اساس است که وقتی که یک هادی حامل جریان الکتریسیته تحت اثر یک میدان مغناطیسی قرار می گیرد نیرویی بر روی آن هادی حامل جریان از سوی میدان مغناطیسی اعمال می شود. اغلب موتورهای الکتریکی دوار هستند. اما موتور خطی هم وجود دارند.

هر موتور الکتریکی دوار از دو بخش متحرک و محرک تشکیل شده است.که به بخش متحرک روتور و به بخش ثابت که معمولا درون موتور قرار دارد استاتور یا ایستانه نیز می گویند. در یک موتور الکتریکی، روتور به علت گشتاور ناشی از نیرویی ایجاد شده توسط میدان مغناطیسی در استاتور، به حول محور خود می چرخد. هر الکتروموتور بر اساس ساختارش توسط برق جریان مستقیم DC و یا جریان متناوب AC تغذیه می گردد.

الکتروموتور

نحوه انتخاب الکتروموتور

اولین نکته ای که در انتخاب یک الکتروموتور باید در نظر گرفته شود تکفاز یا سه فاز بودن ولتاژ برق محل نصب می باشد. الکتروموتورها بر اساس توان و دور و نحوه نصب انتخاب می شوند. در صورتیکه توان الکتروموتور مشخص نباشد، می توان با در نظر گرفتن گشتاور خروجی مورد نیاز، توان را مشخص نمود. توان الکتروموتور بر حسب کیلووات و گشتاور آن بر حسب نیوتن متر بیان می شود. دور الکتروموتور با توجه به دور نهایی دستگاه متحرک انتخاب می شود و معمولا 900، 1400 یا 2900 دور در دقیقه می باشد. الکتروموتورها را می توان بر روی پایه نصب کرد. در صورتیکه الکتروموتور به صورت مستقیم به گیربکس یا هیدروموتور کوپل شود، باید در خروجی دارای فلنج باشد. فلنج می تواند با توجه به نیاز مشتری به صورت کوچک (B14) یا بزرگ (B5) تولید شود. باید توجه داشت که پوسته الکتروموتورها از جنس چدن یا آلومینیوم می باشد که با توجه به شرایط کاری و وزن مورد نیاز و میزان لرزش دستگاه انتخاب می شود.

 

تعاریف و اصطلاحات الکتریک

جریان

نسبت تغییرات بار الکتریکی (q) به زمان (t) را جریان و واحد آن آمپر (A) است و به وسیله دستگاه آمپرمتر که به صورت سری در مدار نصب می شود اندازه گیری می شود.

اختلاف پتانسیل

اختلاف پتانسیل یا ولتاژ کمیتی است که باعث جاری شدن جریان در یک مدار بسته می شود و واحد آن ولت (V) و توسط ولت متر که بصورت موازی در مدار بسته می شود اندازه گیری می شود.

واحد کار الکتریکی و واحد توان ظاهری

واحد کار الکتریکی وات بر ثانیه (W/S) و واحد توان ظاهری ولت آمپر (VA) یا کیلو ولت آمپر یا مگاولت آمپر می باشد.

جریان نامی

جریانی که یک دستگاه برقی مانند موتور الکتریکی در شرایط مشخص شده، می تواند از خود عبور دهد، بدون آنکه زیاد گرم شود یا تحت تنش های مکانیکی بیش از حد قرار گیرد.

اهم

در صورتی که ولتاژی معادل 1 ولت به دوسر مقاومتی اعمال شود و جریان 1 آمپر از آن عبور کند مقدار مقاومت 1 اهم است. واحد مقاومت الکتریکی اهم (Ω) است.

وات

میزان انرژی تولید شده را برحسب وات بیان می کنند. برای مثال لامپ های روشنایی با میزان وات مشخص می شوند که نشان می دهد این لامپ تا چه مقدار انرژی نورمی تواند بدهد.

آمپر

آمپر مقدار الکتریسیته جاری شده در یک مدار است. در واقع هنگامی که نیرویی موجب حرکت الکترون ها در جهت مخصوصی می شود جریان الکتریکی تولید می شود. جریان (I) را بر حسب آمپر (A) بیان می کنند.

ولت

میزان ولت یا ولتاژ اندازه مقدار الکتریسیته است. در واقع اختلاف پتانسیل الکتریکی بین دو نقطه را گویند. به بیان ساده تر نیرویی که الکترون های آزاد را به حرکت در می آورد ولتاژ الکتریکی نام دارد. اختلاف پتانسیل الکتریکی (R) بر حسب ولت (V) بیان می کنند.

میدان مغناطیسی

میدان الکتریکی در هر نقطه برابر نیروی وارد بر بار آزمون واحد q0 تعریف می شود. به بیان دیگر، برای تعیین میدان الکتریکی E ما مقدار نیرو F را بر بار q0 تقسیم می کنیم.

انواع الکتروموتور (انواع دینام)

  1. الکتروموتور تک فاز
  2. الکتروموتور سه فاز

معمولا الکتروموتورها را بر اساس تعداد کلاف های استاتور تقسیم بندی می کنند.

الکتروموتور تک فاز

در این مدل از الکتروموتورهای پر مصرف، از یک کلاف یا پیچه استفاده می شود و با یک منبع تغذیه متناوب تک فاز کار می کند. موتور تک فاز خود راه انداز نیست و در همه انواع الکتروموتور تک فاز، روتور از نوع قفس سنجابی است. هنگامی که موتور به یک منبع تغذیه تک فاز متصل است کلاف اصلی دارای جریانی متناوب می شود. این جریان متناوب میدان مغناطیسی ضربانی تولید می کند. به سبب القا، روتور تحریک می شود. الکتروموتور تک فاز به دستگاه آغازگر (استارتر) نیاز دارد که می تواند ضربات آغازی را برای چرخش موتور تولید کند.

هنگامی که ولتاژ تغذیه برقرار است جریان در کلاف اصلی به سبب مقاومت کلاف اصلی ولتاژ تغذیه را افت می دهد (ولتاژ به جریان تبدیل می شود). در همین حین جریان در پیچه استارت بسته به مقاومت دستگاه استارت به افزایش ولتاژ تغذیه تبدیل می شود. فعل و انفعال میان میدان های مغناطیسی که پیچه اصلی و دستگاه استارت (شامل پیچه کمکی و خازن) می سازند میدان برآیندی می سازند که در جهتی گردش می کند. محور الکتروموتور گردش را در جهت این میدان برآیند آغاز می کند. هنگامی که موتور به ۷۵ درصد دور مجاز خود می رسد یک سوئیچ گریز از مرکز پیچه استارت را از مدار خارج می کند. از این لحظه به بعد الکتروموتور تک فاز می تواند گشتاور کافی را برای ادامه کارکرد خود نگه دارد.

انواع الکتروموتور تک فاز

انواع دینام تک فاز عبارتند از:

  1. الکتروموتور تک فاز AC با فاز شکسته
  2. الکتروموتور تک فاز AC با استارت خازنی
  3. الکتروموتور تک فاز AC با خازن دائمی اسپیلت

الکتروموتور تک فاز AC با فاز شکسته

این نوع از موتور تک فاز دو پیچه دارند. در پیچه استارت این دینام، سیم نازک تر و تعداد دور کمتر نسبت به پیچه اصلی برای بوجود آوردن مقاومت بیشتر ساخته می شود. پیچه استارت در زاویه ای متفاوت با پیچه اصلی دارد قرار دارد تا سبب آغاز چرخش محور الکتروموتور شود. پیچه اصلی از سیم ضخیم تری ساخته شده است. این الکتروموتور مناسب کارهایی با گشتاور راه اندازی کم و توان مورد نیاز ۱/۲۰ تا ⅓ اسب بخار می باشد و این الکتروموتورها در کاربری هایی که نیاز به روشن و خاموش کردن های پیاپی و یا نیاز به گشتاور زیاد دارند مناسب نیست.

الکتروموتور های تک فاز

الکتروموتور تک فاز AC با استارت خازنی

این نوع همان مدل اصلاح شده فاز شکسته با خازن سری برای بهبود استارت است و به دلیل ضماخمت بالاتر سیم در مدار استارت گشتاور راه اندازی بالاتری دارند.

الکتروموتور تک فاز القایی AC با استارت خازنی

الکتروموتور با استارت مقاومتی

نوع ارتقاء یافته الکتروموتور استارت خازنی نیز الکتروموتور با استارت مقاومتی است که در آن، خازن استارت با یک مقاومت جایگزین شده است. موتور الکتریکی با استارت مقاومتی در کاربری هایی مورد استفاده قرار می گیرد که میزان گشتاور استارت، کمتر از مقداری که الکتروموتور با استارت خازنی تولید می کند لازم است. صرف نظر از هزینه، این الکتروموتور صنعتی امتیازات عمده ای نسبت به موتور الکتریکی با استارت خازنی ندارد. این موتورها در انواع مختلف کاربری های پولی و تسمه ای مانند تسمه نقاله های کوچک و در پمپ ها، دمنده های بزرگ و کاربری های چرخ دنده ای به خوبی استفاده می شوند.

الکتروموتور تک فاز AC با خازن دائمی اسپلیت

این نوع از موتور الکتریکی نوعی خازن دارد که به طور دائمی و بصورت سری به پیچه استارت متصل است. این کار سبب آن می شود که پیچه استارت تا زمانی که محور الکتروموتور به سرعت چرخش نامی خود برسد به صورت پیچه ای کمکی عمل کند. از آنجا که خازن عملکرد اصلی، باید برای استفاده مداوم طراحی شده باشد، نمی تواند توان استارتی معادل یک الکتروموتور استارت خازنی ایجاد نماید. گشتاور استارت یک الکتروموتور تک فاز با خازن دائمی معمولا کم و در حدود ۳۰ تا ۱۵۰ درصد گشتاور نامی است.

الکتروموتور تک فاز AC استارت با خازن/کارکرد با خازن

این نوع، همانند موتور با استارت خازنی، خازنی از نوع استارتی در حالت سری با پیچه کمکی برای گشتاور زیاد استارت دارد. همچنین مانند یک الکتروموتور با خازن دائمی، خازنی از نوع کارکرد دائم دارد که در کنار خازن استارت در حالت سری با پیچه کمکی است که بعد از شروع به کار الکتروموتور از مدار خارج می شود. این حالت سبب بوجود آمدن گشتاوری اضافی می شود. این نوع موتور الکتریکی می تواند برای بازده بیشتر طراحی شود.

الکتروموتور تک فاز AC با قطب سایه دار (با حلقه اتصال کوتاه)

انواع الکتروموتور تک فاز با قطب سایه دار فقط یک پیچه یا کلاف اصلی دارند و پیچه یا کلاف راه انداز ندارند. استارت خوردن به وسیله طرح خاص آن که حلقه پیوسته مسی ای را دور قسمت کوچکی از هر قطب موتور الکتریکی حلقه می کند انجام می شود. این سایه که قطب را دو تکه می کند سبب می شود که میدان مغناطیسی ای ضعیف تر در ناحیه سایه خورده نسبت به قسمت دیگر و در کنار آن بوجود آید. تعامل میان میدان ها محور را به چرخش وا می دارد.

 

الکتروموتور سه فاز

برای کاربردهای نیازمند به توان بالاتر، از الکتروموتور سه فاز AC (یا چند فاز) استفاده می شود. الکتروموتور سه فاز از اختلاف فاز موجود بین فازهای منبع تغذیه چند فاز الکتریکی برای ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی دوار درونشان، استفاده می کنند. اغلب، روتور شامل تعدادی هادی های مسی است که در فولاد قرار داده شده اند. از طریق القای الکترومغناطیسی میدان مغناطیسی دوار در این هادی ها القای جریان می کند، که در نتیجه منجر به ایجاد یک میدان مغناطیسی متعادل کننده شده و موجب می شود که محور الکتروموتور در جهت گردش میدان به حرکت در آید.

برای اینکه محور الکتروموتور سه فاز به حرکت در بیاید بایستی همواره محور با سرعتی کمتر از فرکانس منبع تغذیه اعمالی به الکتروموتور بچرخد. در غیر این صورت میدان متعادل کننده های در روتور ایجاد نخواهد شد. استفاده از این نوع الکتروموتور صنعتی در کاربردهای ترکشن نظیر لوکوموتیوها، که در آن به موتور ترکشن آسنکرون معروف است، روز به روز در حال افزایش است. به سیم پیچ های روتور جریان میدان جدایی اعمال می شود تا یک میدان مغناطیسی پیوسته ایجاد شود، که در الکتروموتور همزمان وجود دارد، موتور الکتریکی به صورت همزمان با میدان مغناطیسی دوار ناشی از برق AC سه فاز، به گردش در می آید. الکتروموتورهای همزمان (سنکرون) را می توانیم به عنوان مولد جریان هم بکار برد.

سرعت یک موتور AC در ابتدا به فرکانس تغذیه بستگی دارد و مقدار لغزش، یا اختلاف در سرعت چرخش بین روتور و میدان مغناطیسی استاتور، گشتاور تولیدی موتور را تعیین می کند. تغییر سرعت در این نوع از الکتروموتور صنعتی را می توان با داشتن دسته سیم پیچ های مختلف با تعداد قطب های مختلف در بخش استاتور که با استفاده از آنها سرعت میدان دوار مغناطیسی تغییر می کند، ممکن ساخت. همچنین با تغییر دادن فرکانس منبع تغذیه، می توان کنترل یکنواخت تری بر روی سرعت این نوع از موتور الکتریکی را داشت.

الکتروموتور القایی سه فاز

انواع الکتروموتور سه فاز

انواع دینام سه فاز عبارتند از:

  1. الکتروموتور سه فاز قفس سنجابی
  2. الکتروموتور سه فاز قفس سنجابی با روتور سیم پیچی شده (اسلیپ رینگ)

الکتروموتور سه فاز قفس سنجابی

تقریبا اکثر انواع الکتروموتور سه فاز AC از این نوع هستند که روتور آنها از نوع قفس سنجابی است. محدوده های طبقه بندی نیروی آنها از ⅓ تا چند صد اسب بخار است. الکتروموتور سه فاز از این نوع که در محدوده 1 اسب بخار به بالا قرار دارد، در مقایسه با موتور های الکتریکی مشابه تک فاز کم هزینه تر می باشد و می تواند در زمان استارت با بارهای سنگین تر کار کند.

الکتروموتور القایی سه فاز قفس سنجابی

الکتروموتور سه فاز قفس سنجابی با روتور سیم پیچی شده (اسلیپ رینگ)

این الکتروموتور نوعی از موتورهای قفسه سنجابی است که موتور با حلقه لغزان یا با روتور سیم پیچی شده است. در حالی که استاتور در این الکتروموتور سه فاز همانند الکتروموتور قفس سنجابی است، یک سری از پیچه ها را روی روتور خود دارد که در حالت مدار کوتاه نیستند ولی به یک سری از رینگ های لغزان ختم می شوند. این الکتروموتور صنعتی در کاربری هایی با چرخش با گشتاور و سرعت های مختلف مانند پرس های چاپ، کمپرسور ها، تسمه نقاله ها، بالابر ها و آسانسورها مورد استفاده قرار می گیرد.

الکتروموتور القایی سه فاز قفس سنجابی با روتور سیم پیچی شده

الکتروموتور خطی

یک موتور خطی اساسا یک موتور الکتریکی است که از حالت دوار در آمده تا بجای اینکه یک گشتاور گردشی تولید کند، یک نیروی خطی توسط ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی سیار در طولش، بوجود آورد. الکتروموتورهای خطی اغلب الکتروموتورهای القایی یا پله ای هستند.

موتورهای خطی

الکتروموتور پله ای یا سرو

نوع دیگری از موتورهای الکتریکی، الکتروموتور پله ای یا سرو موتور هستند، که در آن یک روتور درونی، شامل آهنرباهای دائمی توسط یک دسته از آهنرباهایی با کنترل الکترونیکی روشن-خاموش شدن خارجی، کنترل می شود. یک الکتروموتور پله ای ترکیبی از یک الکتروموتور DC و یک سلونوئید است. الکتروموتورهای پله ای ساده توسط بخشی از یک سیستم دنده ای در حالت های موقعیتی معینی قرار می گیرند، اما الکتروموتورهای پله ای کنترل شده، می توانند بسیار آرام بچرخند. الکتروموتورهای پله ای کنترل شده با رایانه یکی از فرم های سیستم های تنظیم موقعیت است، به ویژه وقتی که بخشی از یک سیستم دیجیتال دارای کنترل فرمان بار باشند.

خرید آنلاین الکتروموتور

درصورتی‌که قصد خرید آنلاین الکتروموتور را دارید لازم است که وقتی به وب‌سایتی مراجعه می‌کنید، اطلاعات و مشخصات فنی دستگاه را به‌صورت مفصل بررسی نمایید. در درجه اول نوع اتصال و توان موتور از جمله مهم‌ترین و اساسی‌ترین فاکتورهایی است که باید به آن توجه کنید. پس از آن، نوع کاربرد، نحوه نصب، درجه حفاظت، نوع خنک کاری، فریم و سایز، انتخاب برند و چند موضوع دیگر نیز اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت.

خرید الکتروموتور ایرانی

در بازار ایران برندهایی نظیر: جمکو، الکتروژن، موتوژن و دیزل ساز فعالیت می‌کنند که هرکدام بر اساس راندمان کاری یک سری مزیت‌ها و معایب دارند. درصورتی‌که قصد خرید الکتروموتور در تهران را دارید. پیش از هر بررسی پیشنهاد می‌کنیم به سراغ فروشندگانی بروید که به شما کیفیت دستگاه را تضمین می‌دهند و در صورت بروز هرگونه مشکل با مسئولیت محدود برای شما مشکل ایجاد نمی‌کنند.

به‌جرئت می‌توان گفت که برندهای ایرانی از جمله بهترین نمونه‌ها در آسیا و منطقه خاورمیانه به‌حساب می‌آیند و علاوه بر کیفیت بالای رقابتی از جمله مهم‌ترین محصولات صادراتی این مرزوبوم هستند. تمامی کارخانه‌های داخلی موتورهای سه‌فاز و تک‌فاز را با گارانتی اصالت کالا و تضمین کارکرد بدون مشکل تولید می‌کنند. الکتروموتور سعدی با عنوان مرکز بزرگ تهیه الکتروموتور به شما امکان انتخاب بااصالت‌ترین نمونه‌ها با امکان دریافت مشاوره پیش از خرید را می‌دهد.

انواع الکتروموتورهای ایرانی با پوسته چدنی، آلومینیومی و تک‌فاز و در نهایت نمونه‌های سه‌فاز، به دلیل خدمات پس از فروش عالی و کیفیت بالای ساخت همواره موردتوجه صنعت گران قرار می‌گیرند.

اجزای الکتروموتور

همان‌طور که عنوان شد الکتروموتور یک موتور برقی است که انرژی الکتریسیته را به نیروی مکانیکی و قوای محرکه تبدیل می‌کند. به‌طورکلی تجهیزات و اجزای یک دستگاه الکتروموتور در 5 عنوان آرمیچر، زغال هدایت‌کننده یا کنترلر، سوئیچ یا تغییردهنده جهت برق، آهن‌ربا و منبع تغذیه طبقه‌بندی می‌شود. البته به طبع این قطعات به همین‌جا ختم نخواهد شد و می‌تواند زیرشاخه‌های دیگری نیز داشته باشد. الکتروموتورها همین‌طور از نظر منبع تغذیه و جریان به دو مدل تقسیم می‌شوند که قبلاً به آن‌ها اشاره کردیم.

در بخش بیرونی دستگاه نیز قسمت‌هایی تحت عنوان: درپوش یا محافظ یاتاقان، روتور، استاتور، فن خنک‌کننده و چند بخش دیگر دیده می‌شود. البته که این قطعات ممکن است در برخی مدل‌ها بزرگ‌تر، تقویت شده و یا کوچک‌تر باشند. به‌هرحال مزیت‌های زیادی وجود دارد که باعث می‌شود بتوان از الکتروموتورها در صنعت استفاده کرد و در حال حاضر این دستگاه‌ها باتوجه‌به پیشرفت تکنولوژی گسترش داده شده و هر روز قدرتمندتر و بهینه‌تر از قبل می‌شوند.

در نهایت تمامی اجزای الکتروموتور توسط شرکت‌های مختلف ممکن است با یک متریال و آلیاژ ساخته نشوند و میان آن‌ها تفاوت‌هایی وجود داشته باشد. به همین منوال پیشنهاد می‌کنیم که حتماً الکتروموتور را از یک برند معتبر و شناخته شده تهیه کنید.

انتخاب الکتروموتور

انتخاب درست یک الکتروموتور یک اصل کلیدی برای پویایی یک واحد تولیدی می‌باشد. در این وضعیت شما باید نخست شناخت لازم در مورد این سیستم‌ها را داشته باشید. برای هر دستگاه الکتروموتور یک سری تعریف‌ها ثابت است. از جمله آن‌ها می‌توان به‌سرعت، گشتاور، ولتاژ، فرکانس منبع تغذیه و سیستم کلی کارکرد اشاره کرد. پس از آن محل کارکرد یک دستگاه نیز باید در درجه اول برای انتخاب آن مشخص شود.

حال این محل می‌تواند وابسته به صنعت موردنظر، رطوبت بالایی داشته باشد، حداقل و حداکثر دمای محیط کارکرد آن متفاوت باشد و در نهایت ارتفاع آن نیز بالاتر از سطح دریا یا کم‌تر باشد. بر اساس استانداردهای معمول بازده موتورها در محیط توسط فروشندگان اعلام می‌شود. انتظار می‌رود که این درجه حرارت از طیف 40 درجه سانتی‌گراد باشد. درصورتی‌که قصد خرید یک الکتروموتور را دارید باید نیازهای یک مجموعه را نیز بررسی کنید. این نیازها بسته به حوزه فعالیت یک مجموعه می‌تواند متفاوت باشد.

لیست قیمت و خرید آنلاین انواع الکتروموتور

برای خرید الکتروموتور، باید چند نکته را در نظر داشته باشید. اول اینکه باید نوع، توان، سرعت، ولتاژ و فرکانس، محل کارکرد و قیمت الکتروموتور را بر اساس نیاز و کاربرد خود مشخص کنید. دوم اینکه باید از برندهای معتبر و با کیفیت الکتروموتور استفاده کنید. سوم اینکه بهتر است از فروشگاه‌ها و سایت‌های متخصص و معتبر خرید کنید.

در فروشگاه اینترنتی وواسپور پمپ می‌توان با اطمینان از قیمت مناسب و محصولی با کیفیت یک خرید آنلاین دلچسب داشته باشید. ما لیستی از بهترین مدل‌های الکتروموتور را در اینجا برای شما گرد آوردیم تا به سادگی به برندهای خوب الکتروموتور دسترسی داشته باشید. مشخصات و قیمت انواع الکتروموتور را در اینجا مشاهده کنید و با فروشگاه‌های دیگر مقایسه کنید. اطمینان می‌دهیم در وواسپور پمپ می‌توانید با ارزانترین قیمت الکتروموتور مناسب و مورد نیازتان را خریداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.